Arbeidsconflicten

conlictkleinWaar mensen samenwerken ontstaan makkelijk conflicten. Dat kunnen ruzies zijn tussen collega's onderling, binnen teams of maatschappen, maar ook tussen een werkgever en werknemer.

Een conflict op het werk geeft bijna altijd een afname van productiviteit en effectiviteit: het werkplezier wordt minder, de communicatie is verstoord, de samenwerking loopt niet soepel en er zijn steeds spanningen en ergernissen. Een aanhoudend conflict kan leiden tot ziekteverzuim. 

Met mediation kan gezocht worden naar de best denkbare oplossingen. De onafhankelijke en neutrale mediator begeleidt de gesprekken tussen de betrokkenen, met als doel om helder te krijgen wat er precies aan de hand is. Hierdoor ontstaat bij alle partijen vaak het inzicht om de juiste oplossingen te kiezen voor de ontstane situatie. Vaak is dat na 2 of 3 mediationgesprekken al voldoende duidelijk geworden.

De mediator van Mediation Sneek is gespecialiseerd Arbeidsmediator door het volgen van specifieke opleidingen op het gebied van conflicten op het werk en binnen organisaties.

Of je nu in het bedrijfsleven, het onderwijs, de gezondheidszorg of bij de lokale overheid werkt: conflicten kom je overal tegen. Mediation Sneek heeft in al deze sectoren een ruime ervaring in conflictbemiddeling en kan hierbij het verschil maken!

 

Meer info over bemiddeling bij arbeidsconflicten:

Mediation Sneek
Stortemelk 11
8602 CT  Sneek
06 - 19057276
 

MfN Registermediator PNG 72dpi

 

logo rvr

Hightrust